Fiskehjul

Når det kommer til fiskehjul, har alle deres egen favorit, så vi tager ud for at få de 10 bedste hjul, du kan købe i dag. Inkluderet er nogle, der, når det kommer til elektriske fiskehjul og spinning, er top dog numero uno, en der er mere kraftfuld end de fleste andre elektriske hjulmuligheder derude, og andre, som du har brug for at købe til tungvægtsspinding.
Tilbudet fra Shimano er muligvis ikke retfærdigt sammenlignet med nogle af de større sportsfiskehjul, som vi kiggede på, men for den samlede værdi er det meget svært at slå det. Erfarne lystfiskere vil fortælle dig, at en rulle, der fungerer problemfrit med at kaste, finde og bekæmpe fisk, er værd at ekstra omkostninger. Penn har altid bygget en hård rulle, og i årevis er slammer II blevet glemt, idet han gør jobbet for lette tackle lystfiskere i slutningen af ​​saltvand.

 

Et fiskehjul i den helt tunge klasse, klar til tun
Et fiskehjul i den helt tunge klasse, klar til tun

Det er en spin – cast hjul, og på grund af dens designfunktioner betragtes den ofte som den bedste ferskvandsfiskehjul for begyndere. Sammenlignet med agn til støbning, har spin-casting-hjulens lave vægt og lave profil en lettere casting og er et godt valg for begyndere.

 
Spinnehjul med større linjekapacitet er en mere fordelagtig mulighed for kraftfulde saltvandsarter med stort antal fisk, såsom den store blåfisk, blåfisk og hvidfisk. Valg inkluderer ruller med en maksimal linjekapacitet på 1,5 til 2,0 tommer med en gennemsnitlig linjelængde på 2 til 3,2 inches. Der er mange, der tilbyder en lang række fiskemuligheder, fra fiskeri i vandet, til fiskeri fra en båd, fiskeri på kystlinjen, støbning på afstand. Men mange hjul er flere formål og kan bruges til en række forskellige formål, såsom støbning af agn, fiskeri, jagt og endda som en fiskestang.
De kan fastgøres til specialiserede hjul, såsom dem udstyret med et nedrigningsanlæg, der er monteret direkte på en sportsbåd, der går ud i havet eller bruges til trold med dyb dråbe.
De har også store spoler, der reducerer liniehukommelsen, opretholder en ensartet trækkraft og hjælper med til hurtigt at lokalisere linjen, hvis en krogformet fisk pludselig nærmer sig lystfiskeren. En spincast-hjul kaster lette lokkemad, lokkemad og støbte hjulkaster med en fast spole i en støbeafstand på ca. 1/2 til 1,5 fod sammenlignet med en spindehjul. Meget lettere lokker kan bruges, fordi linjen ikke behøver at trækkes gennem den roterende spole, som det gør med en spin – cast hjul, mens en agn støbt hjul kaster en hjul med agn og en spincast hjul ikke. Mens en lokkemaskinsspole snurrer, mens fiskelinjen forlader hjulet, kan en simpel tommelfinger bremse lokkemidlet, mens den stadig er i luften og stoppe støbningen tidligt.
For mange erfarne lystfiskere gør det støbning til et mål og tommelfingeren spolen lidt vanskeligere sammenlignet med at dreje rullen. Begynder til sportsfiskeri vil helt sikkert have svært ved at finde ud af at spinde eller spinde hjul over lokkemaskine. Som en trænet agn har du brug for en hel del erfaring med at kaste en rulle for at lære at kaste, så det er bedst at lære gode kasteteknikker. Spinderullen er den nemmeste stil for de fleste lystfiskere at bruge, da den er let at støbe, og den mangler den rene krumningskraft fra en konventionel spole.
Det er en meget større spinderulle, som er ideel til både- eller offshore-både, klassificeret efter linie- og vægtklasser.
De har også en vægtklasse, der hjælper med at matche hjulet til stangen, så det er vigtigt at afbalancere de to. Uanset hvilken form for tackle du vælger, skal du sørge for at matche din stang, hjul og linje til størrelsen på den fisk, du sandsynligvis vil støde på. At forstå, hvilken hjulsstørrelse der bedst passer til din fiskestang, vil sikre dig, at du har et velafbalanceret udstyr, der føles godt, når du holder, kaster og kæmper med fisk. For det meste er valg af en konventionel spinderulle et spørgsmål om personlig præference, bortset fra det lejlighedsvise behov for at bringe en rigtig stor fisk til hælen.

 
Hvis det er det store spil, skal du lade lystfiskeren skifte til et hurtigere tag, f.eks. En 3- eller 4-tommers rulle, for at få den tunge fisk op. Spinnende hjul har en fri spoleindstilling, der bruger en hastighed med to hastigheder, eller endda trehastighedsspoler, så fiskene kan løbe efter agn uden at gribe hjulet eller slå. Trollingruller ligner og fungerer meget som lokkemaskinehjul og er designet til kontrolleret linieudgivelse, med undtagelse af indstillingen ‘fri spole’.
Ligesom en spindehjul kaster den en fast spole og kan derfor bruges til at kaste lette lokkemad eller lokkemad samt kaste et let lokkemad eller lokkemad. Når en lokkemadstang eller -rulle er støbt, kan du dreje den til at støbe den, aktivere den frie spolefunktion og placere tommelfingeren på spolerne for at holde lokken på plads. En sidestøbevalse tager elementer af udformningen af ​​en midtspole og tilføjer en holder, der giver rullen mulighed for at rotere 90 grader på stangen under kastet og derefter vende tilbage til sin oprindelige position for at hente linjen.
Dette eliminerer også den store trådkæde og linjerulle fra at vikle op til en liniespole