båd

Alt du skal bruge til den optimale lystfiskerbåd

Er man lystfisker med trang til store og mange fisk – er en båd noget af det fedeste man kan anskaffe sig.

Om man er til geddefiskeri i søen, eller torskefiskeri på havet, er fiskeriet i manges øjne meget sjovere fra en båd. Derfor har vi skrevet her, hvad du skal bruge når du skal ud at have fat i en god båd til lystfiskeri.

Båden

Båden skal først og fremmest vælges efter, hvad type af fiskeri man skal udøve. Skal man trolle laks i østersøen er båden nok for mange anderledes end geddefræseren til søen.

Det er vigtigt at man får en båd, der passer til det vand man skal fiske i. Det er meget vigtigt, at hvis man skal fiske på havet, at båden kan holde til lidt bølger og lidt højere sø. Skal man ud i søen er det ikke lige så vigtigt, og der er andre ting der er vigtigt. En af de store forskelle er naturligvis økonomien, hvor man kan komme i gang for noget mindre

Udstyret

Der er flere ting der skal være på en sådan båd, når man skal på fisketur. Et ekkolod er en rigtig god ide, hvis man gerne vil høje procenten for at man fanger noget på turen. Derudover en kortplotter så man kan finde rundt. Disse to ting er nok det vigtigste i forhold til at fange fiskene. Derudover skal der naturligivs bruges fiskegrej mod den type af fisk man vil fange. Andre ting man skal have med på skibet er gerne stangholdere, fiskenet og lignende.

Sikkerhed

Sikkerhed er klart det vigtigste når man er på vandet. Der er mange forholdsregler man kan tage, når man tager på vandet. Først og fremmest er det vigtigt at have strøm på sin mobiltelefon. Derudover er ting som horn, nødblus også vigtige ting, så man kan gøre opmærksom på sig selv, hvis uheldet skulle være ude. En bådforsikring er vigtig, så man ikke kommer ud i en situation hvor man bliver økonomisk gældsat for livet, hvis man laver en fejl.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>